شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱:۴۵
سرویس: مقالات
 |  26/ مرداد/ 1397 - 11:16
  |   نظرات: بدون نظر
73 بازدید بازدید

توسعه گرایی سیاسی موجب بسط جامعه مدنی می شود


به گزارش ایرنا ناصر آملی مقدم پنج شنبه شب در جمع اصلاح طلبان شهر قاین افزود: اصلاح طلبی مترادف توسعه گرایی سیاسی و دموکراسی خواهی است.
وی گفت: اصول اصلاح طلبی در تقابل با جریان محافظه کارانه، انقلاب های اجتماعی، شورش های پوپولیستی، کور و براندازانه بوده و مشی آنان این است که با جریان و توده مردم یکی شوند، درد مردم را درک کرده و نیروی تخریبی آن را به عنوان یک نیروی سازنده استفاده کنند.
رئیس منطقه ای حزب عدالت و آزادی خراسان رضوی اصلاح طلبی را عاقلانه ترین و مدبرانه ترین کار در حوزه سیاسی دانست و اظهار داشت: اصلاح طلبی عبارت از مشی سیاسی است که از مردم آغاز شده و به سمت اصلاح قدرت نه برای انهدام قدرت می رود.
وی گفت: ایران اسلامی در دوره اصلاحات وارد جهان جدید شد که معنای آن یک ورود فرهنگی مفهومی است و تفاوت آن با جهان سنتی در چگونگی حکومت کردن است به طوریکه در جهان سنتی سئوال اساسی این است که چه کسی باید حکومت کند اما در جهان جدید چگونگی حکومت مورد سئوال است.
آملی مقدم بیان کرد: چگونگی حکومت مردم از طریق نهاد انتخابات و انتخابات ادواری، رسانه های آزاد که کنترل و نظارت بر قدرت حاکم را دارند و ایجاد پارلمان که به تعریف قواعد رفتاری و تشکیل نهادهای مدنی می پردازد، انجام می شود.
۷۲۱۸*۳۰۲۸

انتهای پیام /*



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آمار بازدید:

بازدید امروز: 3524 بازدید

بازدید دیروز: 12672 بازدید

بازدید کل : 1636867 بازدید

افراد آنلاین: 4 نفر