شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۸:۰۵
 |  10/ اسفند/ 1396 - 4:19
  |   نظرات: بدون نظر
152 بازدید بازدید

مفاد منشور حقوق شهروندی خلاء قانون اساسی را پر کرده است


به گزارش ایرنا شهیندخت مولاوردی عصر پنجشنبه در همایش نقش حقوق شهروندی در توسعه گردشگری به میزبانی همدان اظهار کرد: برخی موارد نظیر حق دسترسی به فضای مجازی که به دلیل به روز بودن در زمان تدوین قانون اساسی به آن اشاره نشده بود در منشور حقوق شهروندی این حق را برای عامه مردم ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: در منشور حقوق شهروندی همگام با مقتضیات زمانه تغییر لازم صورت می گیرد و تدوین این منشور به معنای این نیست که دیگر قابل تغییر یا اضافه شدن مفاد نباشد.
وی بیان کرد: منشور حقوق شهروندی ۲۲ حق و ۱۲۰ ماده را مورد استناد قرار داده است و اگر دولت موردی را لازم بداند، به این منشور اضافه می کند.
مولاوردی افزود: رئیس جمهوری هر سال گزارش پیشرفت ها و سایر موارد را ارائه می دهد و بر اساس نوع نیازهای موجود حقوق شهروندی نسبت به روزآمد کردن منشور اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه منشور حقوق شهروندی بسته نخواهد شد و بنا به نیازهای زمانه بازنگری و به روز رسانی می شود، تاکید کرد: در این منشور به طور قطع و یقین با نظرات دانشگاه ها، سمن ها و نهادهای مدنی که موثر باشد، روزآمد خواهد شد.
دستیار ویژه رئیس جمهوری در ادامه به توجه جدی دولت به حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: صنعت گردشگری نیازمند توجه و برنامه ریزی ویژه است که به توسعه متوازن کشور رونق اقتصادی و اشتغالزایی می انجامد.
مولاوردی افزود: عدالت و امنیت در توسعه گردشگری بسیار تاثیر گذار بوده که ناشی از احترام و تحقق حقوق شهروندان است.
دستیار ویژه رئیس جمهوری با تمجید از میزبانی همدان در رویداد ۲۰۱۸ گفت: انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا با توجه به سابقه تاریخی و فرهنگی همدان اقدامی به جا و شایسته بود و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
در ۲۹ آذر ۱۳۹۵ منشور حقوق شهروندی ایران به امضای رئیس جمهوری رسید و از طریق پیامک به مردم ابلاغ شد.
حق حیات، سلامت و کیفیت زندگی، کرامت و برابری انسانی، آزادی و امنیت شهروندی، مشارکت در تعیین سرنوشت، اداره شایسته و حسن تدبیر، آزادی اندیشه و بیان، دسترسی به اطلاعات، دسترسی به فضای مجازی، حریم خصوصی، تشکل، تجمع و راهپیمایی، تابعیت، اقامت و آزادی رفت وآمد، تشکیل و برخورداری از خانواده، برخورداری از دادخواهی عادلانه، اقتصاد شفاف و رقابتی، مسکن، مالکیت، اشتغال و کار شایسته، رفاه و تأمین اجتماعی، دسترسی و مشارکت فرهنگی، آموزش و پژوهش، محیط‌زیست سالم و توسعه پایدار،صلح، امنیت و اقتدار ملی، سرفصل های حقوقی است که در این منشور آمده است.
مولاوردی در سفر یک روزه به همدان پس از حضور در گلزار شهدای این شهر و ادای احترام به شهدا در شورای اداری همدان شرکت کرد.
۲۰۸۷/۷۵۲۰ / ۱۲۰۰

انتهای پیام /*



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آمار بازدید:

بازدید امروز: 6341 بازدید

بازدید دیروز: 15883 بازدید

بازدید کل : 1990612 بازدید

افراد آنلاین: 3 نفر