سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲:۰۶
سرویس: مقالات
 |  11/ بهمن/ 1395 - 9:57
  |   نظرات: بدون نظر
176 بازدید بازدید

هدف از تخریب دولت ایجاد یاس در مردم نسبت به نظام است


جواد شرفخانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این رویه بتوانند آرای روحانی را در انتخابات آینده کاهش دهند اما اینها دوستان نادانی هستند که برای اهداف انتخاباتی خویش در حال کاهش اعتماد عمومی و تخطئه نظام هستند.
وی اظهار کرد: راهکار خروج از این شرایط و حفظ اعتماد عمومی به نظام و دولت، رعایت اخلاق سیاسی و تمکین به قانون و توجه به منافع ملی و کلان کشور و البته در صورت نیاز توجه نهادهای امنیتی و قوه قضائیه به عوامل هزینه بر و بحران زا برای کشور است.
شرفخانی یادآور شد: بحث دیگری که باید به آن اشاره کرد حمایت نکردن مدیران دولتی از دولت تدبیر و امید است!برخی از مدیرانی که در این دولت منصوب شده اند حاضر به پاسخگویی به انتقادها و تخریب ها و دفاع از دولت نیستند و به نظر باید در این خصوص چاره اندیشی و تجدید نظر شود.
این فعال سیاسی گفت: لازم است مدیرانی که با دولت همسو نیستند یا خودشان کنار بروند یا از سوی وزرا و استانداران برکنار شوند زیرا کسانی باید در این دولت مدیر باشند که مرام و منش دولت تدبیر و امید را قبول داشته باشند.
به گفته وی، البته بخشی از مدیران نظیر استانداران، فرمانداران و بخشداران که زیر نظر وزارت کشور کار می کنند و نماینده دولت محسوب می شوند در دفاع از دولت و تشریح خدمات دولت باید فعال تر از دیگران باشند.
شرفخانی اضافه کرد: در خصوص وضعیت مدیران در استان ایلام نیز باید گفت که مواضع استاندار خیلی مثبت ارزیابی می شود اما برخی فرمانداران و مدیران کل باید تکلیف خود را روشن کنند در غیر این صورت بهتر است استانداران به فکر نیروهای شجاع، کارآمد و شایسته حامی دولت به جای آنها باشد در این مورد دهه فجر فرصت مناسبی برای تبیین خدمات ارزنده دولت و ارتباط بیشتر مدیران با مردم و رسانه ها است.
مدرس دانشگاه های ایلام گفت: تخریب دولت موضوع تازه ای نیست و از همان روزهای نخست روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، دلواپسان عزم خود را جزم کرده بودند که برای اقدام های دولت، دلواپسی خود را بروز دهند که پرونده برجام نقطه عطف این موضوع است.
دبیر حزب مردم سالاری در استان ایلام افزود: این افراد وقتی برجام را تمام شده و برگ برنده دولت روحانی دیدند و شکست تاریخی خود را در آن به نظاره نشسته بودند رویکرد و روش تخریب خود را عوض کرده و روی نتایج آن تمرکز کردند.
به گفته وی، به عنوان مثال بر روی تحریم سوئیفت و باز نشدن آن دست گذاشته اند اما پرسش اصلی اینکه این تحریم ها کی اعمال شد؟ چرا هفت سال پیش که دولت وقت گرفتن تحریم را افتخار برای دولت خود می دانست و قطعنامه ها را کاغذ پاره می خواند مخالفان سکوت کردند.
شرفخانی اظهار کرد: یکی از مواردی که دولت روحانی بر آن تاکید دارد وجود شفافیت در اقتصاد است؛ اما این مساله با عملکرد و مرام یک گروه سودجو در تضاد است، زیرا انضباط اقتصادی و مبارزه با فساد منافع آنها را به خطر می اندازد و در پرونده هایی که باز شده نیز دست عده ای از آنها رو و رد پایشان در مفاسد اقتصادی نیز هویدا شده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: پرونده حقوق های نجومی نیز موجی است که دلواپسان بر آن سوار شده تا با تحریف و وارونه کردن واقعیت ها، اعتماد عمومی را به دولت و نظام خدشه دار کنند.
وی یادآور شد: مردم می دانند که حقوق های نامتعارف و به اصطلاح نجومی از زمان دولت گذشته آغاز شده ضمن اینکه کل مبالغ نامتعارف به ۵۰ میلیارد تومان هم نمی رسد در حالیکه پرونده تخلف خاوری ۳۰۰۰ میلیارد تومان و پرونده بابک زنجانی میلیاردر نفتی زمان احمدی نژاد بیش از ۱۰،۰۰۰ میلیارد تومان است، همچنین پرونده املاک نجومی شهرداری تهران جند برابر رقم حقوق های نامتعارف است! چرا این موضوع ها را در حاشیه قرار می دهند؟
خبرنگار: جلال اسکندری ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
۶۰۳۳/۹۰۰۲

انتهای پیام /*



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آمار بازدید:

بازدید امروز: 12286 بازدید

بازدید دیروز: 18310 بازدید

بازدید کل : 1817985 بازدید

افراد آنلاین: 4 نفر