شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۵
 |  12/ دی/ 1395 - 10:12
  |   نظرات: بدون نظر
434 بازدید بازدید

واعظی: کلش اف کلنز فیلتر نیست


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمود واعظی» امروز (یکشنبه) در حاشیه نشست تخصصی «دولت الکترونیک و محیط زیست»در ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به خبرنگاران اعلام کرد: دیروز این موضوع (اختلال در بازی کلش اف کلنز) در شورای عالی فضای مجازی مطرح شد و انشاالله قرار است ساماندهی شود.
به گزارش ایرنا، کلش آف کلنز (Clash of Clans- جنگ قبایل) یک بازی در تلفن همراه است که توسط شرکت فنلاندی سوپر سِل(Supercell) برای نخستین بار در سال ۲۰۱۲ برای سیستم‌عامل‌های آی.اُ.اس(iOS) شرکت اپل عرضه شد.
این بازی یکی از پرفروش ترین بازی ها موبایلی – اینترنتی دنیاست که طبق آمار اعلام شده از سوی این شرکت، روزانه ۶۵۴ هزار دلار برای گردانندگان آن درآمد زایی دارد. این بازی میان جوانان ایران نیز با استقبال همراه شده و از محبوبیت زیادی برخودار است.
در پی بروز اختلال هایی برای این بازی در یک ماه گذشته، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت وگو با ایرنا، از دسترس خارج شدن بازی کلش آف کلنز را بی‌ارتباط با وضعیت اینترنت کشور دانست و اعلام کرد اطلاع ‌رسانی در این باره برعهده دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پنجشنبه گذشته در پی اعتراض شماری از کاربران این بازی در یکی از صفحات اجتماعی خود نوشت: اعتراض هایی به اختلال بازی کلش از سوی دنبال کنندگان صفحه اجتماعی ام مطرح شده است که آن را به اطلاع کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خواهم رساند.

** تدوین آیین نامه های قانونی و قضایی حمایت از ایجاد شبکه اجتماعی بومی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایجادکنندگان شبکه های اجتماعی بومی افزون بر حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از پشیبانی های قانونی و قضایی برخوردار می شوند.
واعظی افزود: دادستان کل کشور در جلسه دیروز شورای عالی فضای مجازی‌ اعلام کرد از نظر حقوقی و قضایی‌ آیین نامه هایی را نوشته اند که بر اساس آنها از شبکه های اجتماعی داخلی حمایت های قضایی و حقوقی می شود.
وی ادامه داد: ایجادکنندگان شبکه های اجتماعی داخلی از نظر فنی نیز مورد حمایت های همه جانبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرند و حمایت ها به گونه ای خواهد بود که از نظر اقتصادی برای آنها به صرفه باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد دانشگاهیان و بخش خصوصی شبکه ها و پلتفرم های بومی را به مردم عرضه کنند تا همه نیازمندی های آنان را در شبکه های اجتماعی مرتفع کند.

** ارایه خدمات ارزش افزوده برای ایجاد کنندگان شبکه های اجتماعی داخلی
عضو کابینه دولت یازدهم تاکید کرد اکنون به شبکه های اجتماعی خارجی خدمات ارزش افزوده ارایه نمی شود و اگر شبکه های اجتماعی بومی به بازار بیایند این خدمات در اختیار آنان قرار داده می شود تا فعالیت آنها صرفه اقتصادی داشته باشد.
به گفته وی، اگر در شبکه اجتماعی داخلی یک نفر تخلف کرد کل شبکه را نمی بندند. همچنین اجازه تبلیغات در شبکه های اجتماعی داخلی وجود دارد تا کسب و کار آنها رونق پیدا کند.
واعظی اعلام کرد: تلاش می شود ترتیبی داده شود تا ایجاد کنندگان شبکه های اجتماعی داخلی بتوانند در زمینه پرداخت های الکترونیک نیز فعالیت داشته باشند.
وی از رایزنی با بانک مرکزی در این زمینه خبر داد.
واعظی اضافه کرد: افزون بر مزایای در نظر گرفته شده برای ایجاد کنندگان شبکه های اجتماعی، مزایایی نیز برای استفاده کنندگان از تولیدات داخلی قایل شدیم تا با تعرفه پایین تر خدمات دریافت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مردم امروز باید ۲۰۰ هزار ریال برای حجم فعالیت خود در یکی از شبکه های خارجی بدهند. اگر همین حجم خدمات را به شبکه بومی انتقال دهند این خدمات را افزون بر کیفیت بهتر، با یک چهارم این هزینه و حتی پایین تر می توانند انجام دهند.

*** یک میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سیمکارت هنوز احراز هویت نشده اند
واعظی درباره سرنوشت احراز هویت دارندگان سیمکارت گفت: نزدیک به ۱۰ میلیون سیمکارت در گذشته وجود داشت که هویت آنها در ابتدا و زمانی که شیوه فروش سیمکارت از طریق دکه ها و مغازه ها بود احراز نشده است.
عضو کابینه دولت یازدهم افزود: بنای ما سلب مالکیت نیست بلکه فقط می خواهیم مالکیت هر سیمکارت مشخص شود.
به گفته وی، اکنون از ۱۰ میلیون سیمکارتی که احراز هویت نشده بود، ۶ میلیون احراز هویت شد و در بازه زمانی مشخص شده نیز این میزان به چهار میلیون و ۳۰۰ فقره رسید.
واعظی اضافه کرد: در یک ماه فرصت داده شده، ۳۰میلیون پیامک ارسال شد. آنهایی که پاسخ دادند هویت خود را کامل کردند و سیمکارت بقیه یکطرفه شده است.
وی شمار سیمکارت های یکطرفه از نهم دی ماه را یک و نیم میلیون فقره اعلام کرد.
اقتصام**۲۰۷۸**۱۹۶۱** خبرنگار: محمدمهدی بهرامی** انتشار دهنده: مریم مسعود

آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:
@IRNAeco
https://telegram.me/irnaeco

انتهای پیام /*



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آمار بازدید:

بازدید امروز: 2603 بازدید

بازدید دیروز: 17334 بازدید

بازدید کل : 2004208 بازدید

افراد آنلاین: 4 نفر