دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۸:۴۹
 |  7/ شهریور/ 1397 - 1:30
  |   نظرات: بدون نظر
108 بازدید بازدید

کارگاه ترشی سازی در بن پلمپ شد


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری چهارمحال و بختیاری، محمدرضا سیاهپور افزود: به دنبال اعلام گزارشی از سوی پلیس شهرستان بن، مبنی بر فعالیت یک فرد در یکی از روستاهای این شهرستان در خصوص تهیه مشروبات الکلی در یک کارگاه ترشی سازی، دستور بازرسی از محل صادر شد و در بررسی های انجام شده توسط ضابطین، براساس مشاهدات ظاهری و بوی نامتبوع دبه های ترشی، احتمال فاسد بودن ترشی ها اعلام شد.
وی اظهار داشت: با دستور قضایی، نماینده مرکز بهداشت در محل حاضر و فاسد بودن این محصولات را تایید کرد.
دادستان شهرستان بن مقدار ترشیجات موجود در دبه های ترشی را ۱۶ هزار کیلوگرم معادل ۱۶ تن به ارزش تقریبی ۵۴۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت:تمامی این ترشی ها غیر قابل مصرف انسانی بود.
به گزارش ایرنا، شهر بن ۲۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
۷۳۶۰/۲۰۹۷

انتهای پیام /*



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

آمار بازدید:

بازدید امروز: 330 بازدید

بازدید دیروز: 23512 بازدید

بازدید کل : 2049046 بازدید

افراد آنلاین: 4 نفر