پنج شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲:۱۹
 |  20/ دی/ 1403 - 7:36
  |   نظرات: بدون نظر
12 بازدید بازدید

تبعه سوئیسی که به جرم جاسوسی دستگیر شده بود، در زندان سمنان خودکشی کرد


تبعه سوئیسی که به جرم جاسوسی دستگیر شده بود، در زندان سمنان خودکشی کرد

رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: صبح امروز یک تبعه سوئیسی در محل نگهداری در زندان سمنان خودکشی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری افزود: این شهروند سوئیسی به جرم جاسوسی توسط نهادهای امنیتی دستگیر شده بود و اسناد و مدارک این موضوع نیز وجود دارد و پرونده وی در حال بررسی و رسیدگی بود.

وی ادامه داد: این تبعه سوئیسی در یک سوئیت به همراه یک زندانی دیگر در زندان سمنان نگهداری می‌شد که صبح امروز از هم‌بندی خودش درخواست می‌کند که از بوفه زندان برای وی مواد غذایی تهیه کند.

اکبری با بیان این مطلب که این زندانی از مدت زمانی که در سویئت تنها مانده بود، استفاده کرده و خودکشی می‌کند، تاکید کرد: مسئولان زندان بلافاصله برای نجات این فرد وارد عمل می‌شوند، اما تلاش‌ها برای نجات وی به نتیجه نرسید.

وی گفت: تمام شواهد و مستندات محل نگهداری این فرد بررسی شده است و طبق مستندات، خودکشی محرز است.

انتهای پیام



لینک منبع


این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp

تازه ترین اخبار
آمار بازدید:

بازدید امروز: 77 بازدید

بازدید دیروز: 616 بازدید

بازدید کل : 2351816 بازدید

افراد آنلاین: 0 نفر